Warta

  • Apa persyaratan kanggo petik werni waja?

    Ing priksaan, pelanggan asring teka lan takon: Kepiye carane bisa adol bal-balan baja? Pira werni waja kasebut? Aku yakin iki minangka masalah sing paling penting kanggo para pelanggan. Aku biasane ora nawakake penawaran langsung menyang pelanggan, sing uga tanggung jawab kanggo pelanggan. Amarga klien ora profesional ...
    Waca liyane
  • Apa klasifikasi bal baja karbon?

    1. Miturut bahan kasebut, dipérang dadi bal-balan baja karbon sithik, bal-balan baja karbon sedheng, bal-balan baja karbon dhuwur, bahan utamane yaiku 1010-1015, 1045, 1085, lsp; 2. Miturut atose, dipérang dadi bal alus lan bal keras, yaiku kanggo ngadili apa perawatan panas yaiku ...
    Waca liyane
  • Bola Baja Condar ngandhani apa biji waja waja kelas kasebut?

    Bantalan bal-balan baja duwe Kelas. Miturut dhaptar kelas ing standar nasional GB / T308-2002, dibagi dadi G5, G10, G16, G28, G40, G60, G100, G200, G500, G1000, lsp. G minangka huruf pertama Kelas ing basa Inggris , lan nomer ing ngisor iki duwe level sing beda. Cilik ...
    Waca liyane
  • Bola Baja Condar ngandhani apa sing kudu ditindakake yen bal-balan baja teyeng?

    Sapa wae sing nggunakake bal baja lan bal waja, aku yakin bakal nemoni masalah bal-balan baja sing teyeng. Amarga panyimpenan sing ora cocog, utamane bal-balan baja karbon lan bal-balan baja, bisa ditemtokake kanthi pencegahan karat tanpa kinerja, kena hawa dawa, utamane ...
    Waca liyane
  • Sapa bangsawan ing werni stainless steel?

    316 lan 440 kalebu aristokrat bal-balan stainless steel, kanthi tahan karat sing apik lan tahan karat sing kuat, lan rega mundhak kanthi rega. Bola Baja Condar ing ngisor iki ngenalake loro kanthi rinci: bal-balan stainless steel 1.316-Sawise taun 304, iki minangka bal ...
    Waca liyane
  • Proses produksi bal-balan baja

    (1) Proses produksi bal-balan baja sing gampang Babagan judhul-adhem-werni nggawe werni kosong * ngilangi sabuk dering → grinding kasar → grinding alus → bola werni → bola flashing (utawa filing → grinding alus) → grinding → grinding apik → tlatah (utawa polesan) → tlutut ...
    Waca liyane